A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Megfiatalodott a 96 éves nagypapa, miután egy kicsi kölyökkutya belépett az életébe

2023. október 04., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Szívmelengető látni a változást az idős bácsin, mióta új barátra lelt! 

Ahogy öregszünk, sokan úgy érezzük, már mindent láttunk, mindent megtapasztaltunk, és elgondolkodunk azon, vajon tartogat-e számunkra még valamit az élet?

 

96 évesen Luis nagypapa is elmélkedett ilyeneken. Bár még ennyi idősen is jó egészségnek örvend és a lehetőségekhez mérten aktív életet él, Luis bácsi már kezdett belenyugodni a szép nyugdíjas évekbe.

 

Aztán egy nap nem várt vendég toppant be ajtaján: egy fehér szőrpamacs, aki alaposan felbolygatta a dolgokat.

 

 

Tündéri kölyökkutya - Capito és új gazdája, Luis bácsi
Tündéri kölyökkutya - Capito és új gazdája, Luis bácsi
Fotó: Tiktok/@rulitos_javi

 

 

Mindig is imádta a kutyákat, de nagyon rég volt már, hogy saját háziállata lehetett. Éppen ezért gondolta úgy unokája, Javiera, hogy most jött el az idő egy kiskutya örökbefogadására. Mikor feltette neki a kérdést, a bácsi elmosolyodott, fellelkesítette az ötlet.

 

Így hát hoztam neki egy kölyökkutyát. Mindenki meglepődött, de egyből megkedvelték a kis Capito-t. Nagyon jól beilleszkedett közénk” - mesélte boldogan Javiera Paz. Ha valamelyik családtagban korábban úgy is gondolta, hogy otthonukba nem való kutya, hamar eloszlottak a félelmek.

 

 

@rulitos_javi 2da parte???? la mejor compañía #abuelofeliz #mejoresamigos #perrito #doglover #adoptanocompres ♬ Burning Love (with The Royal Philharmonic Orchestra) - Elvis Presley & The Royal Philharmonic Orchestra

 

 

Capito mindenkit levett a lábáról, és Luis papa 96 évesen újra fiatalnak érzi magát!

 

„Nagyon boldoggá teszi a nagypapámat, sokkal aktívabb lett. Már megvan a napi rutinjuk is. Ahhoz képest, hogy korábban egyfolytában a tévét bámulta, most kora reggel felkel, hogy kivigye Capitot. Papinak újra kedve támadt kertészkedni, és a kiskutya vidáman segít neki ebben is. Persze néha ellopja a papucsait meg a cipőit, közben meg egyre csak simit kér. Még a tengerpartra is lemennek sétálni. A kiskutyának hála egy csomó olyasmit csinál Luis bácsi, amihez évek óta nem volt kedve.”

 

 

A 96 éves Luis papa és kutyája, Capito nagyon szeretik egymást
A 96 éves Luis papa és kutyája, Capito nagyon szeretik egymást
Fotó: Tiktok/@rulitos_javi

 

 

Egy kutya örökbefogadása nagyon szép gondolat, de komoly elköteleződéssel is jár. Luis bácsi korában arra is gondolni kell, hogy bármelyik nap történhet bármi. Javiera azonban ígéretet tett, hogy ha úgy alakul, vigyáznak fog Capitora, amíg csak él, és igyekeznek meghálálni mindazt a vidámságot és szeretetet, amivel a 96 éves nagypapát megajándékozza nap, mint nap.

 

 


*Forrás: https://www.thedodo.com/daily-dodo/96-year-old-grandpa-starts-aging-in-reverse-after-puppy-enters-his-life

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Tiktok/@rulitos_javi

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket Itt az újabb bizonyíték, miért szeretjük jobban kedvenceinket, mint az embereket
Egy kutatás szerint mélyebben együtt érzünk azokkal, akik nem tudják megvédeni önmagukat, és az irántuk érzett szeretetünk is erősebb.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik Hírek - Címlapon
Otthont a háziállatoknak! - Az állatok világnapján és minden más nap is segíthetünk nekik
Ehet a kutya almát? Hírek - Címlapon
Ehet a kutya almát?