A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mindenki imádja a kölyökkutyát, aki úton hazafelé bebólintott az autóban

2021. március 12., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Mi is lehetne cukibb egy alvó kölyöknél? Egy szempillantás alatt képesek elszundítani, méghozzá a legmókásabb pozíciókban. Ahogy történetünk főhőse is, akinek videója milliók szívét ejtette rabul.



Nehéz a pici kutyák élete, hiszen annyi, de annyi dolguk van! A négylábú felfedezők ugyanis mindenre kíváncsiak, nagy lendülettel vetik bele magukat a szimatolásba, hancúrozásba, jobbnál-jobb kalandokra és élményekre éhesen. Na persze a pocakjukat sem hanyagolják el: egy tál finomság után elégedetten szuszogják át magukba álomországba. Már ha egyáltalán meg tudják várni...

 

Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Fotó: Instagram/Ninoobully

 

Nino, a három hónapos kölyök is így járt... Hihetetlen örömmel töltötte el, mikor családja első alkalommal vitte el a tengerpartra. Megannyi izgalmas illatot hozott a friss szél, mancsa alatt a puha homok érintése és a hullámok végtelen áramlása valósággal ámulatba ejtette a szürke szépséget. Nem csoda, hogy ennyi élmény után komoly erőfeszítésbe telt (volna) nyitva tartania szemeit. Úton hazafelé pillanatok alatt elszundított kis gazdája mellett az ülésen. A tündéri videó hamar bejárta a világot, és milliók arcára csalt mosolyt.

 

 

Varázslatos kapcsolat fűzi a lányunkhoz, az autóban is egyszerre merültek álomba. Annyira aranyosak voltak, muszáj volt felvennem őket."

 

„3 hónapos korában vettük magunkhoz Ninot. Mindannyian vágytunk egy kiskutyára, de nem tudtuk eldönteni, hogyan tovább. Aztán megláttuk őt, és azonnal beleszerettünk. A legédesebb kölyök, olyan tiszta a lelke! Nagyon szeret hozzánk bújni és persze a finomságokért is odáig van. Mindenkivel szívesen barátkozik, a környékbeliek hamar megtanulták a nevét, pedig még a miénket sem tudják.” - mesélték rajongva az újdonsült gazdik.

 

Hogyan is lehetne ellenállni e tekintetnek? 

 

A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
Fotó: Instagram/Ninoobully

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Instagram/Ninoobully

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Kutyaválasztáskor ösztönösen is a személyiségünkhöz legjobban illő négylábút szeretnénk megtalálni. Ebben segíthetnek a fajtaleírások, melyekből olyan fontos dolgokat is megtudhatunk, mint a fajta megjelenése, testmérete, mozgásigénye és jelleme. Olykor viszont meglepetést okozhat, ha kiszemeltünk nem igazán felel meg az „ideális” képnek. Mi történhetett?

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását Hírek - Címlapon
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál Hírek - Címlapon
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál