A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mindenki imádja a kölyökkutyát, aki úton hazafelé bebólintott az autóban

2021. március 12., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Mi is lehetne cukibb egy alvó kölyöknél? Egy szempillantás alatt képesek elszundítani, méghozzá a legmókásabb pozíciókban. Ahogy történetünk főhőse is, akinek videója milliók szívét ejtette rabul.Nehéz a pici kutyák élete, hiszen annyi, de annyi dolguk van! A négylábú felfedezők ugyanis mindenre kíváncsiak, nagy lendülettel vetik bele magukat a szimatolásba, hancúrozásba, jobbnál-jobb kalandokra és élményekre éhesen. Na persze a pocakjukat sem hanyagolják el: egy tál finomság után elégedetten szuszogják át magukba álomországba. Már ha egyáltalán meg tudják várni...

 

Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Fotó: Instagram/Ninoobully

 

Nino, a három hónapos kölyök is így járt... Hihetetlen örömmel töltötte el, mikor családja első alkalommal vitte el a tengerpartra. Megannyi izgalmas illatot hozott a friss szél, mancsa alatt a puha homok érintése és a hullámok végtelen áramlása valósággal ámulatba ejtette a szürke szépséget. Nem csoda, hogy ennyi élmény után komoly erőfeszítésbe telt (volna) nyitva tartania szemeit. Úton hazafelé pillanatok alatt elszundított kis gazdája mellett az ülésen. A tündéri videó hamar bejárta a világot, és milliók arcára csalt mosolyt.

 

 

Varázslatos kapcsolat fűzi a lányunkhoz, az autóban is egyszerre merültek álomba. Annyira aranyosak voltak, muszáj volt felvennem őket."

 

„3 hónapos korában vettük magunkhoz Ninot. Mindannyian vágytunk egy kiskutyára, de nem tudtuk eldönteni, hogyan tovább. Aztán megláttuk őt, és azonnal beleszerettünk. A legédesebb kölyök, olyan tiszta a lelke! Nagyon szeret hozzánk bújni és persze a finomságokért is odáig van. Mindenkivel szívesen barátkozik, a környékbeliek hamar megtanulták a nevét, pedig még a miénket sem tudják.” - mesélték rajongva az újdonsült gazdik.

 

Hogyan is lehetne ellenállni e tekintetnek? 

 

A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
Fotó: Instagram/Ninoobully

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Instagram/Ninoobully

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

8 jel, hogy a kutyád több időt szeretne veled tölteni 8 jel, hogy a kutyád több időt szeretne veled tölteni
Szófogadatlan, rombol, unalmában mindenfélével elfoglalja magát? A gazdi legnagyobb meglepetésére, holott csupán arról van szó, hogy több figyelmet és foglalkozást igényelne. Lássuk az árulkodó jeleket!

8 év elhanyagolás után először alhat puha ágyban a mentett kutya - hálája szívmelengető 8 év elhanyagolás után először alhat puha ágyban a mentett kutya - hálája szívmelengető
Megható fényképen a bájos keverék, amint nyolc évnyi nélkülözés után végre nyugalomban, békésen szundíthat saját fekhelyén.

Kutyájának hála menekült meg a fiú az életveszélytől, miután megcsípte egy lódarázs Kutyájának hála menekült meg a fiú az életveszélytől, miután megcsípte egy lódarázs
"Nélküle a fiam már nem élne."

Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett Új kutya érkezik a családba – 8 érv a mielőbbi állatorvosi látogatás mellett
Az új családtag érkezése megannyi izgalommal jár, akkor is, ha négylábú. Ahogy magunkhoz vesszük választottunkat, felkerülhet a rózsaszín szemüveg is, hiszen olyan édes! Szeretnénk, hogy jól érezze magát és egészséges legyen – ehhez pedig elengedhetetlen egy látogatás az állatorvoshoz, minél előbb!

Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi? Miért szeret a kutyám botot rágni? És miért baj, ha meg is eszi?
Kíváncsiságuk és gyakran étvágyuk is határtalan. A legtöbb kutya előszeretettel rágcsál ágakat, kisebb gallyakat, néhányuk azonban jóízűen el is fogyasztja azokat… Mitől olyan finom a bot?

Tudják a kutyák, mikor tréfáljuk meg őket? Tudják a kutyák, mikor tréfáljuk meg őket?
Mi történik, ha megpróbáljuk megviccelni kedvenceinket? Ha csak úgy teszünk, mintha eldobnánk a labdát, miközben elrejtjük a hátunk mögé? Na és az eltüntetős trükkök? Értik a kutyák a tréfát?

Miért fut álmában a kutyám? Miért fut álmában a kutyám?
Előfordult már, hogy kedvenced dünnyögött, morgott és mocorgott, miközben az igazak álmát aludta? Vajon hova szalad? Álmodik talán vagy valami komolyabb zajlik le a testében?

Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat Szánkót kapott a nehézkesen járó öreg kutyus, hogy ő is élvezhesse a havat
Fájós lábai miatt csak pár lépést tud megtenni az idős kutya, de gazdáinak hála minden nap élményteli sétákra indulhat. Szívmelengető videók!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Rehabportál AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását Hírek - Címlapon
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál Hírek - Címlapon
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál
fb-text