A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu
Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mindenki imádja a kölyökkutyát, aki úton hazafelé bebólintott az autóban

2021. március 12., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Mi is lehetne cukibb egy alvó kölyöknél? Egy szempillantás alatt képesek elszundítani, méghozzá a legmókásabb pozíciókban. Ahogy történetünk főhőse is, akinek videója milliók szívét ejtette rabul.Nehéz a pici kutyák élete, hiszen annyi, de annyi dolguk van! A négylábú felfedezők ugyanis mindenre kíváncsiak, nagy lendülettel vetik bele magukat a szimatolásba, hancúrozásba, jobbnál-jobb kalandokra és élményekre éhesen. Na persze a pocakjukat sem hanyagolják el: egy tál finomság után elégedetten szuszogják át magukba álomországba. Már ha egyáltalán meg tudják várni...

 

Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Úton hazafelé elaludt a kölyökkutya az autóban
Fotó: Instagram/Ninoobully

 

Nino, a három hónapos kölyök is így járt... Hihetetlen örömmel töltötte el, mikor családja első alkalommal vitte el a tengerpartra. Megannyi izgalmas illatot hozott a friss szél, mancsa alatt a puha homok érintése és a hullámok végtelen áramlása valósággal ámulatba ejtette a szürke szépséget. Nem csoda, hogy ennyi élmény után komoly erőfeszítésbe telt (volna) nyitva tartania szemeit. Úton hazafelé pillanatok alatt elszundított kis gazdája mellett az ülésen. A tündéri videó hamar bejárta a világot, és milliók arcára csalt mosolyt.

 

 

Varázslatos kapcsolat fűzi a lányunkhoz, az autóban is egyszerre merültek álomba. Annyira aranyosak voltak, muszáj volt felvennem őket."

 

„3 hónapos korában vettük magunkhoz Ninot. Mindannyian vágytunk egy kiskutyára, de nem tudtuk eldönteni, hogyan tovább. Aztán megláttuk őt, és azonnal beleszerettünk. A legédesebb kölyök, olyan tiszta a lelke! Nagyon szeret hozzánk bújni és persze a finomságokért is odáig van. Mindenkivel szívesen barátkozik, a környékbeliek hamar megtanulták a nevét, pedig még a miénket sem tudják.” - mesélték rajongva az újdonsült gazdik.

 

Hogyan is lehetne ellenállni e tekintetnek? 

 

A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
A kölyök Nino híres lett alvós videójának köszönhetően
Fotó: Instagram/Ninoobully

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: Instagram/Ninoobully

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Én és a kutyám - 12 különös dolog, amit csak a gazdik érthetnek meg Én és a kutyám - 12 különös dolog, amit csak a gazdik érthetnek meg
Kutyás vagyok, amíg élek... és ez bizony néha érdekes szokásokat eredményez. De amikor ő a legjobb barátunk, a mindenünk! Egyetértünk?

Örök hűség: utolsó útjára is elkísérte szeretett gazdáját a gyászoló kutya Örök hűség: utolsó útjára is elkísérte szeretett gazdáját a gyászoló kutya
A végső búcsú pillanatáig kitartott amellett az ember mellett, aki a világot jelentette a számára. Megható videó!

Imádnivaló babahajjal született a golden retriever Imádnivaló babahajjal született a golden retriever
Izgultunk, hogy megmarad-e a kis fejdísze… Szerencsére így lett, pedig már felnőtt, mégis büszkén viseli „koronáját”.

Becsengettek - mi lesz a kiskutyával? Becsengettek - mi lesz a kiskutyával?
A nyár legcsodálatosabb ajándéka egy kiskutya. Édes, bájos kis szőrgombóc, aki még általában a gazdi ölében keresi a biztonságot. Aki tündérien alszik, csillogó szemekkel eszik, és kicsit rosszalkodik. Igen, aki aztán szeptemberre igazi kamasz kommandóssá avanzsál - épp az iskolakezdésre!

Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Kutyaválasztáskor ösztönösen is a személyiségünkhöz legjobban illő négylábút szeretnénk megtalálni. Ebben segíthetnek a fajtaleírások, melyekből olyan fontos dolgokat is megtudhatunk, mint a fajta megjelenése, testmérete, mozgásigénye és jelleme. Olykor viszont meglepetést okozhat, ha kiszemeltünk nem igazán felel meg az „ideális” képnek. Mi történhetett?

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Az Állatorvostudományi Egyetem is eltáncolta a Jerusalema Challenget Az Állatorvostudományi Egyetem is eltáncolta a Jerusalema Challenget
Körbetáncolták a kampuszt az Állatorvostudományi Egyetem hallgatói, oktatói, munkatársai - de még a rektorhelyettesek is! Természetesen nem maradhattak ki a négylábúak sem: kutyák, szarvasmarhák, és egy ló is feltűnik a vidám videón.

"Ments meg, kérlek!" – Mancsát nyújtja segítőjének az oszlophoz láncolt, éhező kutya "Ments meg, kérlek!" – Mancsát nyújtja segítőjének az oszlophoz láncolt, éhező kutya
Rettentően legyengült állapotban találtak rá a bulldog keverékre, maradék erejét összeszedve esedezett segítségért. Szívszorító videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál Mondial Assistance GesmbH EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását Hírek - Címlapon
Az emberek étrendje is segíthette a kutyák háziasítását
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál Hírek - Címlapon
Megható hagyomány: a látogatók botokat hagynak a 100 évvel ezelőtt élt kutya sírjánál