A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Órákig könyörgött a kutyus a kórház bejáratánál, hogy láthassa gazdáját

2017. szeptember 27., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




És az orvosok végül beengedték, hiszen a megható könyörgésnek ők sem tudtak ellenállni. A szabályokat félretéve ajtót nyitottak a kis kutyának, hogy az bemehessen gazdijához.



Pappy, a kistestű szuka  kutyus épp gazdijával volt, mikor az idős kétlábút be kellett vinni a kórház sürgősségi osztályára a romániai Jászvásáron. A kutyus egészen a kórház bejáratáig kísérte gazdiját, ám tovább nem mehetett, hiszen a szigorú előírások nem engedélyezik a háziállatok belépését az intézménybe.

 

Ám Pappy nem tágított. Leült az ajtó elé és várt. Várta szeretett gazdáját, aggódva érte. Néha csak türelmesen üldögélt, olykor-olykor ugatva jelezte, hogy ő bizony még mindig ott van. Néha megkaparta lábával a fém ajtót, hátha az kinyílik végre és mögötte ott lesz a Gazda.

 

Pappy, a hűséges kutyus

 

A hűséges kutyus hosszú órákon át kitartott. Megható ragaszkodása az orvosok és ápolók figyelmét sem kerülte el: nem tudtak ellenállni Pappynak, és beengedték gazdijához. A boldog farokcsóválás, amivel köszöntötte gazdáját mindent elmond: aggódást, megkönnyebbülést és a végtelen szeretetet:

 

 

 

 

 

Forrás: 24.hu

Témába vág

A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre A kutya-ember kapcsolat mint viselkedésmintázat nagyon hasonlít az anya-gyermek közti kötődésre
A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz - állapították meg az ELTE Etológia Tanszék kutatói, akik emberi környezetben szocializált törpemalacoknál vizsgálták, hogy a kutyákhoz hasonlóan kialakul-e náluk olyan kötődés a gazdához, mint amilyen a gyerek-anya kapcsolatokra jellemző.

Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni? Miért szeretnek a kutyák hozzánk bújni?
Több mint egy érintés, hiszen egymás közelsége, a közös időtöltés teszi oly különlegesség azt, amikor kedvencünk szorosan mellénk kucorodik, hozzánk bújik. Mitől olyan kedves számukra?

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”? Hogyan mondják el a kutyák: „Köszönöm”?
Nagyszerű érzés, amikor szívünket belengi a hála, és átjárja egész lényünket. Vajon a kutyák is képesek így érezni?

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart MOL Nyrt. Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján Hírek - Címlapon
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség! Hírek - Címlapon
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség!