A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Órákig könyörgött a kutyus a kórház bejáratánál, hogy láthassa gazdáját

2017. szeptember 27., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




És az orvosok végül beengedték, hiszen a megható könyörgésnek ők sem tudtak ellenállni. A szabályokat félretéve ajtót nyitottak a kis kutyának, hogy az bemehessen gazdijához.



Pappy, a kistestű szuka  kutyus épp gazdijával volt, mikor az idős kétlábút be kellett vinni a kórház sürgősségi osztályára a romániai Jászvásáron. A kutyus egészen a kórház bejáratáig kísérte gazdiját, ám tovább nem mehetett, hiszen a szigorú előírások nem engedélyezik a háziállatok belépését az intézménybe.

 

Ám Pappy nem tágított. Leült az ajtó elé és várt. Várta szeretett gazdáját, aggódva érte. Néha csak türelmesen üldögélt, olykor-olykor ugatva jelezte, hogy ő bizony még mindig ott van. Néha megkaparta lábával a fém ajtót, hátha az kinyílik végre és mögötte ott lesz a Gazda.

 

Pappy, a hűséges kutyus

 

A hűséges kutyus hosszú órákon át kitartott. Megható ragaszkodása az orvosok és ápolók figyelmét sem kerülte el: nem tudtak ellenállni Pappynak, és beengedték gazdijához. A boldog farokcsóválás, amivel köszöntötte gazdáját mindent elmond: aggódást, megkönnyebbülést és a végtelen szeretetet:

 

 

 

 

 

Forrás: 24.hu

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Rehabportál Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján Hírek - Címlapon
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség! Hírek - Címlapon
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség!