A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Órákig könyörgött a kutyus a kórház bejáratánál, hogy láthassa gazdáját

2017. szeptember 27., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
És az orvosok végül beengedték, hiszen a megható könyörgésnek ők sem tudtak ellenállni. A szabályokat félretéve ajtót nyitottak a kis kutyának, hogy az bemehessen gazdijához.Pappy, a kistestű szuka  kutyus épp gazdijával volt, mikor az idős kétlábút be kellett vinni a kórház sürgősségi osztályára a romániai Jászvásáron. A kutyus egészen a kórház bejáratáig kísérte gazdiját, ám tovább nem mehetett, hiszen a szigorú előírások nem engedélyezik a háziállatok belépését az intézménybe.

 

Ám Pappy nem tágított. Leült az ajtó elé és várt. Várta szeretett gazdáját, aggódva érte. Néha csak türelmesen üldögélt, olykor-olykor ugatva jelezte, hogy ő bizony még mindig ott van. Néha megkaparta lábával a fém ajtót, hátha az kinyílik végre és mögötte ott lesz a Gazda.

 

Pappy, a hűséges kutyus

 

A hűséges kutyus hosszú órákon át kitartott. Megható ragaszkodása az orvosok és ápolók figyelmét sem kerülte el: nem tudtak ellenállni Pappynak, és beengedték gazdijához. A boldog farokcsóválás, amivel köszöntötte gazdáját mindent elmond: aggódást, megkönnyebbülést és a végtelen szeretetet:

 

 

 

 

 

Forrás: 24.hu

Témába vág

Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat? Kutyadolgok - Mitől olyan jó a gazdi lábán rágcsálni kedvenc játékukat?
Kutyáink néha egészen furcsa dolgokat művelnek, de mi így szeretjük őket. Ismerős az a jelenet, amikor egy délutáni pihenés közben egyszer csak felkapja kedvenc játékát, odaszalad hozzád, majd letottyan a lábadra, és ott kezdi el nyúzni? Vajon miért csinálja?

Biztos szereti a kutyád, ha megöleled? Biztos szereti a kutyád, ha megöleled?
Videófelvételek elemzése során arra jutottak a kutatók, hogy a kutyák legszívesebben elkerülnék az ölelést.

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas
A golden retriever lelkesen besegít a gidácskák gondozásába!

10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét 10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét
Kutyáink ügyesen alkalmazkodnak az emberi környezethez, ám néhány aprósággal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elmondhassák magukról: óriási szerencsém van a gazdimmal!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján Hírek - Címlapon
Több százan búcsúztatták a hős bombakereső kutyát utolsó útján
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség! Hírek - Címlapon
Költözés kutyával - vagy nélküle. Kutyabarátok segítségére van szükség!