A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Esti rutin - Mókás videón, ahogy kutya és gazdája lámpaoltás előtt ugrándozva játszik

2022. március 01., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Jókedvük minket is magával ragad, mellettük tényleg újra gyermek lehet az ember!Amióta csak a fekete keverék beköltözött otthonába, José Paulo Da Silva és felesége élete fenekestül felfordult – méghozzá a legjobb értelemben. Két évvel ezelőtt találtak rá a hontalan négylábúra, miközben Brazília utcáin próbált életben maradni. Annyira megkedvelték, hogy magukhoz vették, és Lola örökbefogadása nagyszerű döntésnek bizonyult. Még úgy is, hogy az idősödő házaspár addig megszokott, nyugodt hétköznapjai csintalanságainak köszönhetően felbolydultak. Nem beszélve az estékről.

 

 

Lola, a játékos fekete keverék kutya
Lola, a játékos fekete keverék kutya
Fotó: José Paulo Da silva

 

 

Hol vannak már a csendes pillanatok, amiket tévénézés, olvasás vagy egy csésze tea mellett oszthattak meg egymással... A minden lében kanál kutyának hála egy percet sem unatkozhatnak, mindig kitalál valamit, amivel egy kis vidámságot csempészhet mindennapjaikba. Előfordul, hogy lámpaoltás előtt támad kedve bolondozni, amihez gazdija is örömmel becsatlakozik. Nézzétek csak, milyen aranyosak:

 

 

@lolaa.mariaa

Amor sincero ❤️

♬ 4 Patas - Alex Fava

 

 

„Lola egyszerűen imád játszani. Már egy csomó mindent tönkretett, de ezzel együtt is imádjuk” - vallotta be töredelmesen Silva. Napközben sem múlnak eseménytelenül az órák, ám ahogy az elalvása ideje közeledik, a kisasszony felélénkül, és már kezdődhet is a buli! Befoglalja az ágyat, ide-oda pattog, körbe-körbe rohangászik, lelkesen vakkant – mint akire rájött az ötperc.

 

„Minden este ezt csinálja”, de egy cseppet sem bánják, hiszen roppant szórakoztató előadást nyújt ilyenkor. Persze ő is érzi, hogy a végtelenségig nem lehet játszani, és már nagyon is tisztában van azzal, hogy a móka után csendes pihenő következik.

 

@lolaa.mariaa

 

♬ som original - Lola Maria

 

„Megvárja, amíg elalszunk, és ő is édes álomba szenderül mellettünk” - mesélte a jókedélyű gazdi. Lolával az élet csupa vidámság, és reményeik szerint még sok-sok évet tölthetnek el egymás társaságában. És a pocaksimi sem maradhat el!

 

„Nagyon boldog kutyus, és mindig kapható egy kis játékra. Életem legjobb időszaka ez, nem tudnék felidézni olyat, ami boldogabb lett volna.”

 

Mert kutya nélkül lehet élni, de kutyával sokkal jobb! 

 


 

Minden este betakargatja az idős bácsi a kutyát, akit igazából nem is akart befogadni - Kutyabarát helyek

Kedvence elvesztése miatt úgy érezte, képtelen lenne közel engedni magához egy új kutyát. Ám a magányos kiskutya szemeibe nézve megdobbant a szíve.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@lolaa.mariaa

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták! 11 éve várt gazdira az öreg kutyus – Hihetetlenül boldog, hogy örökbefogadták!
Rengeteget mosolyog a kisöreg, annyira hálás, hogy őt választották!

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló! Életében először alhatott ágyban a mentett kutya - egyszerűen imádnivaló!
A boldogsághoz kevés is elég: csend, nyugalom és egy puha ágyikó egy biztonságos helyen.

Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya Különleges tehetségével mindenkit levesz a lábáról a mentett kutya
Plüssökből sosem elég! Arabella kutyus pedig azt is tudja, hogyan lophatja be magát bárkinek a szívébe. Hát nem édes?

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Városi kutyaszar blues – Fülbemászó dal hívja fel a figyelmet a mindennapos problémára Hírek - Címlapon
Városi kutyaszar blues – Fülbemászó dal hívja fel a figyelmet a mindennapos problémára
Az ukrán menekültek társállatainak vakcinázásáról is gondoskodik a Nébih Hírek - Címlapon
Az ukrán menekültek társállatainak vakcinázásáról is gondoskodik a Nébih