A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ez történt 2016-ban

2016. december 31., 07:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Az lezárásaképp sorra vesszük, mennyi minden történt idén - nem szűkölködött az év az eseményekben a kutyásoknál sem! Melyik volt a kedvenc momentumod idén?



Egyre több a kutyabarát hely!

És már minősített kutyabarát helyek között is válogathatunk mi, Gazdik. Nem szeretnéd a véletlenre bízni a kutyabarát szállásod vagy épp a nyaralás alatt egy kutyabarát étterem kiválasztását, ugye? Válaszd a minősített, így biztosan minden igényt kielégítő kutyabarát helyeket!  

Egyre több bevásárlóközpont, szálláshely, vendéglátóhely válik kutyabaráttá, de ami talán még nagyobb szó: bizonyos közintézmények is nyitottak a kutyások felé: kutyabaráttá vált például a Magyar Országos Közjegyzői Kamara ügyféltere a Közjegyzők Házában, de találunk múzeumot is az új kutyabarát helyek között: ha idén még nem jutottál el, 2017-ben mindenképp kirándulj el Szolnokra, ahol a RepTár Repülőmúzeum szívesen fogad Kedvenceddel együtt!

 

Egyre több a kutyabarát hely - Sári vizsla a kutyabarát Hotel Sopronban
Egyre több a kutyabarát hely - Sári vizsla a kutyabarát Hotel Sopronban

 

Kutyabarát Balaton!

A Balaton is elindult az úton - megnyílt az első kutyabarát strand, amit továbbiak követtek. A Gazdik végre (legálisan!) együtt csobbanhatnak Fonyódon kedvenceikkel! Az élmény hatalmas, ahogy arról a nyáron készült fotók és élménybeszámolók is tanúskodnak. Jövőre is csobbanunk? :)

És ha már vizezés: ne feledkezzünk meg a szintén idén nyílt gödöllői kutyastrandról, a Dogland megnyitásáról sem! A kutyusok nagyon élvezték a hűsölést és a hatalmas területen való játékot, szaladgálást!

 

Fonyódon nyílt meg a Balaton első kutyabarát strandja
Fonyódon nyílt meg a Balaton első kutyabarát strandja

 

Izgalmas kutyás programok egész évben

Nem unatkoztak a kutyások idén sem: szinte minden hétvégére nem is egy, hanem több program jutott, nem volt egyszerű választani! A programok között is találunk “elsőket”, amik legnagyobb örömünkre folytatódnak is: Idén került megrendezésre az első Magyar Kutyás Akadémia, ősszel pedig már a másodikra látogathattunk el, hogy minél több hasznos tudást szívhassunk magunkba a kutyák világáról. 2016-ban első alkalommal mérhették össze tudásukat, kitartásukat, állóképességüket a legkeményebb kutya-gazdi párosok: az első Hard Dog Race bővelkedett az izgalmakban! Tavasszal folytatás!

 

A legkeményebb kutyák és gazdik versenye, a Hard Dog Race jövőre folytatódik!
A legkeményebb kutyák és gazdik versenye, a Hard Dog Race jövőre folytatódik!

 

És a hagyományos programokról sem feledkezünk meg: a balatonfűzfői Föveny strand megtelt kutyásokkal és kutyákkal a FALKAstrand alkalmából - a jó időnek hála a vizet is együtt élvezhették! 2016-ban  jubilált a Vizsla Túra: túl vannak a 100. túrájukon! Nincs megállás, 2017-ben is megállíthatatlanul járják az országot!

 

A kutyák imádták a fürdést a Balatonban!
A kutyák imádták a fürdést a Balatonban!

 

Óriási magyar teljesítmények, sikerek

2016-ban többször is bizonyították kutyásaink: bizony, az élvonalba tartoznak! Mentőkutyásaink fantasztikusan teljesítettek a Világbajnokságon: ezüstéremmel térhettek haza! Az év első felében is született dobogós eredmény: a Belga Juhászkutyák Világbajnokságán Kivágó Arnold és Lito szerezték meg az aranyat!

 

Mentőkutyásaink remekeltek a világbajnokságon
Mentőkutyásaink remekeltek a világbajnokságon

 

Rendkívül sikeres volt a Magyar Agility Válogatott is: több ezüstérem is született a világbajnokságon az ősszel!

Agarasaink az egyik legrangosabb megmérettetésen, a Szlovákiában rendezett coursing EB-n remekeltek: többen is dobogóra állhattak.

Kutyás futásban és kerékpározásban is helytálltak a magyar versenyzők és kutyáik: canicrossban egy arannyal és egy ezüsttel tértek haza fiatal versenyzőink az EB-ről, míg bikejöringben bronzéremmel!

És egy kis művészet: a Szlovák Országos Dog Dancing Bajnokságon Tanászi Szandra és Nitro megszerezték a Szlovák Országos Bajnok címet a freestyle 3 osztály megnyerésével!

 

Vidám vizsla a FALKAstrandon

 

Nem unatkoztunk 2016-ban igaz? És csak egy-egy részletet emeltünk ki, mennyi mindenről lehetne még beszélni, visszaemlékezni! Reméljük, hogy 2017 még ennél is jobb, szebb, izgalmasabb év lesz, tele jobbnál-jobb kutyás élményekkel!

 

 


Sikerekben, élményekben gazdag boldog új évet kíván Nektek a Kutyabarathelyek.hu csapata!


 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit Egyedül otthon – Így teheted színesebbé kutyád számára a magány óráit
Legszívesebben a nap minden percét együtt töltenénk imádott kedvencünkkel, ám sokunk számára ez sajnos nem lehetséges. Mivel varázsolhatjuk komfortosabbá az egyedüllét idejét?

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Kiemelkedő magyar eredmény született a Mentőkutya Világbajnokságon Kiemelkedő magyar eredmény született a Mentőkutya Világbajnokságon
Több magyar csapat is indult az idei Mentőkutya Világbajnokságon, ahova a világ minden tájáról érkeztek versenyzők. Kutyáink és vezetőik idén is gyönyörűen szerepeltek!

Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023 Kutyabarát strandok és fürdőhelyek Magyarországon - 2023
Őrült kánikula, forró városok - egyre melegebbek a nyaraink, nem csoda hát, hogy legtöbbünk vízpartra vágyik ilyenkor. Természetesen kutyánk sem maradhat otthon - de hol találhatunk kutyabarát vízpartot?

Fantasztikusan szerepeltek a magyar párosok az FCI Obedience Világbajnokságon Fantasztikusan szerepeltek a magyar párosok az FCI Obedience Világbajnokságon
Szép magyar eredmények születtek a június végén Spanyolországban megrendezett FCI Obedience Világbajnokságon.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. MOL Nyrt. Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mozisztár kutyák Hírek - Címlapon
Mozisztár kutyák
Miben más az élet, ha nagytestű kutyád van? Hírek - Címlapon
Miben más az élet, ha nagytestű kutyád van?