A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Heteken át várt a kórház előtt a kutya, hogy láthassa szeretett gazdiját

2022. november 18., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
... és amikor találkozhatott vele, egyenesen a karjába ugrott, és elhalmozta puszikkal. Megható videók! 

 

Egy szép napon egy kiskutya tűnt fel a brazíliai Santo Antônio de Jesus városi kórháza előtt. Csendesen álldogált a bejárat előtt, mintha várna valakire, de senki nem jött érte. Reménykedve pillantott fel minden alkalommal, amikor kinyílt az ajtó, mégsem találkozhatott azzal, akire várt.

 

Teltek-múltak a napok, és a kis keverék lassacskán beférkőzött a dolgozók szívébe. Kedvesen köszöntötték őt, megsimogatták, és gondoskodtak arról, hogy mindig legyen mit ennie, legyen előtte friss víz.

 

 

@amandamallur

 

♬ som original - Amanda Santana

 

 

Időközben híre ment a négylábú látogatónak a kórházban, és ekkor jöttek rá, hogy nem véletlenül keveredett oda a kutyus. Gazdája ugyanis valamivel korábban került be egy komolyabb sérüléssel. Mel – mint kiderült, így hívják az ebet – szemtanúja volt annak, ahogy a férfit bekísérték a bejáraton, és úgy döntött, ha törik, ha szakad, ő ott letelepedik, és megvárja, amíg kijön.

 

Hűsége meghatotta a kórházi személyzetet is, így elhatározták, hogy amint jobban érzi magát gazdija, megengedik, hogy meglátogassa kedvencét. Mel kitörő örömmel fogadta, és a heteken át tartó bizonytalanság is egy csapásra köddé vált. Felugrott gazdija karjába, és puszikkal halmozta el:

 

 

@amandamallur Pra quem queria saber como tá a cachorrinha, uma funcionária levou pra o pet shop é esse foi o reencontro no outro dia.##animais #emocionante #pernambuco #bahia ♬ Music with a sense of happiness for orchestra and piano - Tak Music

 

 

A férfi elmesélte, hogy éppen úton vannak szülővárosába, ahol reményei szerint új életet kezdhet családja segítségével. Mivel nem volt pénze buszjegyre, gyalog indult el kutyával Sao Paulo-ból, hogy együtt tegyék meg a közel 2400 kilométeres utat Pernambuco városába. Az út mentén sétálnak már hosszú ideje, és amint felépül, folytatják utazásukat – kutya és gazdi kettesben, ahogy eddig is.

 

Azt még nem tudni, Mel gazdiját meddig tartják bent a kórházban, de a fő, hogy minden nap láthatják egymást. Lelkük megnyugszik kicsit, és az örömteli találkozás a gyógyulást is elősegíti. A dolgozókat olyannyira meghatotta a kettejük közötti szeretet, hogy gyűjtést szerveztek számukra, és nem fogják őket üres kézzel útjukra bocsátani. Lehet, hogy szerényen élnek, de ott vannak egymásnak, és ez jelenti a legtöbbet.

 

 

@amandamallur Linda história da cachorrinha que aguarda ansiosamente pela alta hospitalar do seu dono que é andarilho e que tem muitos dias internado no hospital HRSAJ, e todo dia ele é liberado para visitar seu cachorrinho. #pernambuco #bahia #animais #andarilho #hospital #emocionante ♬ Playground (from the series Arcane League of Legends) - Bea Miller

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@amandamallur

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így várja haza a süket és vak kutyus a gazdáját Így várja haza a süket és vak kutyus a gazdáját
Hétköznapi csodák: valamilyen módon megérzi a vak és süket kutyus, hogy gazdája közeleg. Kitörő örömét videóra vették, ami azóta meghódította az egész internetet!

Miért dől nekem a kutyám? Miért dől nekem a kutyám?
Figyelemre vágyik vagy inkább biztonságos menedéket keres nálunk? Netán aggódnunk kellene amiatt, ha kutyánk nekünk dől? Tudj meg többet e viselkedésről!

10 dolog, amit a kutyák nem szeretnek – mi emberek mégis csináljuk 10 dolog, amit a kutyák nem szeretnek – mi emberek mégis csináljuk
Vannak azonban a szeretetnek olyan kifejezési módjai, ami emberek között rendben van, a kutyák viszont nem szeretik, de a gazdájuk iránti odaadásból mégis eltűrik. Aztán olykor, ha túlmegyünk egy ponton, akkor bizony odakapnak. Sok ember pedig ilyenkor meglepődik és nem is érti, hogy miért történt a baleset. Rosszabb esetben pedig a kutyát hibáztatják. Nézzünk meg néhány ilyet.

5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné 5 dolog, amit a kutyád szívesen elmondana Neked, ha tehetné
Bárcsak beszélni tudna – kívánjuk nap, mint nap kedvencünkre nézve. Vajon, mi járhat az okos kis buksijában? Mit üzenne nekünk, ha lehetősége adódna rá?

Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya Amerika kedvence lett a mexikói bűnözők által megkínzott kutya
A bűnözők kegyetlenül megkínozták, amikor rajta gyakorolták az emberrablás áldozatain elkövetni tervezett csonkítást, majd magára hagyták meghalni. Végül a Milagros Caninos menhelyen talált menedékre az eb. Új mancs-protézisein pedig végre boldogan szaladgálhat és élheti a kutyák álmát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Így teheted biztonságossá otthonod a kutyád számára - A fürdőszoba és a mosókonyha Hírek - Címlapon
Így teheted biztonságossá otthonod a kutyád számára - A fürdőszoba és a mosókonyha
Puskával lőttek meg többször is egy kutyát Ercsi közelében – az állatvédők jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek Hírek - Címlapon
Puskával lőttek meg többször is egy kutyát Ercsi közelében – az állatvédők jutalmat ajánlottak fel a nyomravezetőnek