A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére

2024. május 17., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Utazás




Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!



Bár szeszélyes időt jósolnak a pünkösdi hosszú hétvégére, ez a kutyásoknak biztosan nem szegi kedvét – hisz nem vagyunk cukorból! Egy esőkabát, egy törölköző kedvencünknek és bele is vághatunk az élmények gyűjtésébe a hosszú hétvégén! Ajánlónkban ráadásul olyan lehetőséget is hoztunk, mely beltéri – így biztosan minden kutyabarát talál köztük kedvére valót!

 

Természetesen a lista nem teljes, néhány kedvencünket hoztuk el az ajánlónkban. További tippeket, úticélokat találhattok ide kattintva!

 

 

Kutyabarát pünkösdi ajánló

 

 

Kállay Gyűjtemény

 

A Kállay Gyűjtemény Nyíregyháza belvárosában, a Bessenyei téren található, mind az autósok, mind a tömegközlekedők által könnyen megközelíthető helyen. Az épület előtti park kedvelt kutyasétáltató hely. A helyszínen a parkolás a látogatóknak ingyenes. Kis- és nagytestű kutyával is látogatható a gyűjtemény.

 

 

 

Kisvasút Pihenő

 

Aki sokat jár a környéken és nem tudta volna, van egy állatbarát kávézó és bár a gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál, amit mindenképp érdemes kipróbálni, ha erre jártok. Erdő veszi körül a kávézót, így előtte a kutyát le tudjátok mozgatni. A közelben van ingyenes parkolási lehetőség, túraútvonalak és kirándulópontok találhatóak. Hatalmas terasszal, bányai speciality kávéval, csapolt sörrel, sug'art by Juhos Joci süteményeivel és forralt borral várnak mindenkit.

 

 

 

T-SUN Yacht Club

 

Egy exkluzív Tisza-parti helyiség, amely garantálja, hogy a hátad mögött felejted a zsúfolt és hangos város zaját. Ahol a madárcsicsergés és a Tisza folyásának együttes érzékelése épp olyan nyugtató élménnyel gazdagítja elmédet, mint amilyen csillapító hatással bírnak street food ételeik és koktéljaik. Céljuk, hogy egy olyan családias környezetet teremtsenek a természet közelségében, ahol a legkülönlegesebb módon élvezheted konyhájuk ízeit. Kis- és nagytestű kutyát is örömmel látnak.

 

 

Mesés környezetben található Balatonföldváron a Hotel Anna Villa
Mesés környezetben található Balatonföldváron a Hotel Anna Villa

 

 

Hotel Anna Villa

 

A Hotel Anna Villa Balatonföldvár szívében, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit. A lélegzetelállító környezetben található szálloda 25 szobával büszkélkedik, amiből mindegyik kutyabarát. Éttermükben a kutyusok is szívesen látott vendégek. Ajándék szobai bekészítést adnak: kisállat törölköző, tálka, kutyapiszok zacskó. Kutyás strand a szálloda közelében.

 

Ha vendégeik kerékpárral szeretnék a csodás balatoni tájat felfedezni, négylábú kedvenceik számára utánfutó kölcsönözhető. Wow, ezt érdemes kipróbálni. A déli part leghíresebb parti sétánya is itt található, ami 1200 méter hosszú, amit szabályszerűen ferdén nőtt platánok szegélyeznek.

 

 

 

Mirabella Camping

 

A Mirabella Camping  Zamárdi legnyugodtabb helyén, közvetlen vízparton található, a szántódi révtől 800 méterre. A kempingben nem csak lakókocsi- és sátorhelyek, hanem minden igényt kielégítő, teljeskörűen felszerelt mobilházak is vannak. A Mirabella Camping az összes szállástípusában szeretettel várja a házi kedvenceket, az új kutyás strand pedig a vendégei számára térítésmentesen vehető igénybe.

 

 

A Mirabella Campingben a kutyák számára is található kijelölt partszakasz!
A Mirabella Campingben a kutyák számára is található kijelölt partszakasz!

 

 

 

+1 tipp

 

Ideális az idő egy remek kertipartihoz! A szabadtéri sütögetés a tavasztól őszig tartó időszak egyik legjobb elfoglaltsága – összejönnek a barátok, vidám a hangulat, kutyáink is boldogan ugrándoznak körbe mindenkit. Ügyeljünk rá azonban, hogy a simogatásokon kívül mást ne gyűjtsenek be: a fűszeres ételek bizony nem nekik való! Hívjuk fel vendégeink figyelmét arra, hogy kutyánk számára nincs nasi az asztalról!

 

Alábbi írásainkban bővebben olvashatsz a témáról:

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: Unsplash - Sam McNamara

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók Mire figyeljünk kutyás strandoláskor? – Állategészségügyi tudnivalók
A kutyás strandolás remek lehetőség arra, hogy kedvencünkkel együtt élvezzük a nyár örömeit. Azonban ahhoz, hogy a strandolás biztonságos és élvezetes legyen mindkettőtök számára, érdemes figyelembe venni néhány fontos állategészségügyi tudnivalót!

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra kutyánkkal? – Állatorvosi tanácsok
Ahogy a nyári hónapok elérkeznek, sok gazdi kedvencével együtt indul nyaralni. A közös kalandok azonban gondos előkészületeket igényelnek, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az utazás.

Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök Néhány hetes kölyökkutyákat mentettek a pénzügyőrök
Alig néhány hetes kölyökkutyákat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román furgonban Komárom-Esztergom vármegyében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Praktiker Egyedi kutyás ajándéktárgyak MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutyák már családtagok, nem háziállatok – de mit esznek és mennyiért? Felmérés készült a hazai kutyatartási szokásokról Hírek - Címlapon
A kutyák már családtagok, nem háziállatok – de mit esznek és mennyiért? Felmérés készült a hazai kutyatartási szokásokról
Első alkalommal lett keverék kutya agility-győztes a Westminster Kutyakiállításon Hírek - Címlapon
Első alkalommal lett keverék kutya agility-győztes a Westminster Kutyakiállításon