A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját

2024. április 02., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok! 

Nem újdonság, ha azt mondjuk, a kutyáknak is lehetnek legjobb barátaik. De hogy ez a barátság örökkön-örökké tartson? Nagyon is elképzelhető! Romeo, a szőrmók és Errol, a Basset hound példája az élő bizonyíték erre.

 

Errol még ici-pici kölyök volt, amikor családja elhozta a menhelyről. A kezdeti megszeppenés után hamar kibontakozott valódi személyisége: mindig az élet napos oldalát látja, és boldogan veti bele magát a kalandos hétköznapokba a gazdik oldalán. Egyik legkedvesebb hobbija az, amikor barátaival bolondozhat. Ám egyikükkel az évek során olyan szorosra fonódott a kapcsolat, mintha testvérek lennének.

 

A két kutya barátsága 2015 óta tart
A két kutya barátsága 2015 óta tart
Fotó: TheDodo/Jenna Schwartz

 

 

Kilenc hosszú éve már, hogy megismerkedett a fehér szőrmókkal, Romeoval – és a barátságuk azóta is töretlen.

 

Míg a Basset hound szinte minden kutyával jól kijön, Romeo meglehetősen válogatós típus. De a hosszúfülű fickót egyből a szívébe fogadta. Sok dolog változott az idő során, a két kisöreg ma már kevesebbet játszik, de azért gyakran összefutnak a sétákon, és jókedvűen trappolnak egymás mellett, míg gazdijaik beszélgetnek.

 

 

A két jóbarát szerint nincs is jobb, mint együtt sétálni a parkban
A két jóbarát szerint nincs is jobb, mint együtt sétálni a parkban
Fotó: TheDodo/Jenna Schwartz

 

 

Nemrégiben azonban a Basset hound műtéten esett át, lábadozás pedig olyan sokáig tartott, hogy hat hét is eltelt, mire a két jó barát újra találkozhatott. De micsoda viszontlátás volt ez!

 

Errol-nak már szörnyen hiányzott a kutyatársaság, és amikor kiskocsijában utazva megpillantotta réges-régi pajtását, örömében felvonyított! Mindketten nagyon izgatottak lettek egymás láttán, alig győzték magukban tartani boldogságukat.

 

 

@jennastubs Old friends ❤️???? #seniordog #bassethound #fypシ #fyp #foryou ♬ You've Got a Friend - Carole King

 

 

A megható találkozás sokakban felidézte a barátság fontosságát. Romeo gazdija szerint „remek emlékeztető ez arról, hogy sohasem késő újból felébreszteni egy régi ismeretséget. Biztos vagyok benne, hogy mindnyájunknak van olyan barátja, akivel ugyan ritkán találkozunk, de amikor ez bekövetkezik, olyan, mintha sohasem váltunk volna el egymástól. Ott folytatjuk a beszélgetést, ahol abbahagytuk. Éppen ez teszi olyan különlegessé az igazi barátságot, és ez nemcsak az embereknél van így.”

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: TikTok/@jennastubs
Cikk első megjelenése: 2024. február 23.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából Igazi csoda – 7 év után került elő a kutya, akit elloptak otthonából
„Olyan ez, mint egy valóra vált álom. Csak ülünk együtt, babusgatjuk és nézzük, ahogy édesen alszik.” - Megható videón a nagy találkozás!

Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után? Miért zizzennek meg a kutyák fürdetés és úszás után?
Megrázza magát, majd heves dörgölőzésbe kezd, vagy körbe-körbe rohangál eszméletlen sebességgel… Mintha kivetkőzne magából azok után, hogy megfürdettük, vagy pancsolt egy hatalmasat a vízben. Vajon miért csinálja?

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni Akik mellett nem lehet könnyek nélkül elmenni
A kóborló gazdátlan állatok száma elképesztő mennyiséget öltött az országban. Ugyanakkor az örökbefogadási kedv és lehetőség lassan nullához közelít.

Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat? Miért szeretik a kutyák, ha megvakargatjuk a hátsójukat, derekukat?
Azt a bizonyos pontot a leleményesebb ebek a falnak, bútoroknak, kerítésnek dőlve, vagy a fűben hemperegve is megpróbálhatják megvakarni. De mennyivel könnyebb a gazdi segítségét kérni! Hóbort csupán, vagy komolyabb dologra utal, amelynek érdemes utánajárni?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker MOL Nyrt. Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája Hírek - Címlapon
Nyugdíjba vonul Tina, az ország legöregebb rendőrkutyája
Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Hírek - Címlapon
Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?