A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Sztárok segítenek a bajba jutott állatok mentésében a hurrikán sújtotta térségben

2017. szeptember 12., 14:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Minden segítség elkel a hurrikán pusztítása után, de azoké, akiket sokan példaképüknek tekintenek, különösen. Több híresség is segít a mentésekben, vagy épp azzal, hogy magukhoz vesznek egy-egy elárvult kutyust.



Óriási pusztítást okozott Harvey és Irma Amerikában: emberek ezreinek semmisült meg az otthona. A kitelepítésekkor sok állatot hagytak magára, kiszolgáltatva őket a pusztító időjárásnak, az árvizeknek. A veszélyben lévő állatok csak az állatmentőkre, és a jóérzésű állatbarátokra számíthatnak, akik saját testi épségüket kockáztatva igyekeznek minél több életet megmenteni.

 

Sok menhelyet is költöztetni kellett a körülmények miatt, és nagyon sok menhely zsúfolásig telt már a mentett állatokkal - a helyzet tehát nem egyszerű. Az állatok szállítására már egy légitársaság is felajánlotta a segítségét: közreműködésükkel biztonságos helyre szállítják a kutyákat, cicákat.

 

A mentésekben hétköznapi civilek is aktívan részt vesznek - de akadnak nem teljesen hétköznapiak is.

Az X-Men filmek és a Ray Donovan sorozat sztárja, Liev Schreiber épp egy tévés felvételre készült, mikor a stúdióban összefutott az egyik beszélgetős showra érkező állatmentőkkel és négylábú pártfogoltjaikkal. A kutyákat a hurrikán sújtotta területről mentették meg, és mielőbb gazdit szeretnének találni nekik - és pont jókor találkoztak össze az állatbarát színésszel.

 

 

Liev videóhíváson mutatta meg a gazdikereső kutyusokat két kisfiának, akik azonnal beleszerettek egy három hónapos testvérpár kutyusba.  Az örökbefogadás nem ment egyszerűen, egy producer ugyanis szintén érdeklődött a kiskutyák iránt. A “versengésből” végül a színész került ki győztesen, ahogy arról a közösségi oldalán megosztott képekből is látszik:

 

A két kutyus már biztonságos helyen lesz
A két kutyus már biztonságos helyen lesz

 

A színész és kisfiai lesznek a hurrikánt túlélt kutyusok új gazdái
A színész és kisfiai lesznek a hurrikánt túlélt kutyusok új gazdái

 

De nem Liev Schreiber az egyetlen híresség, aki valamilyen formában igyekszik segíteni a bajba jutott állatokon. Miranda Lambert, a texasi születésű énekesnő a MuttNation Alapítvánnyal karöltve utazott a katasztrófa helyszínére, hogy az otthagyott állatokat kimentse. Több mint 230 kutyát sikerült már biztonságos helyre szállítaniuk, és elhelyezniük, majd igyekeznek mielőbb megtalálni eredeti gazdáikat.

 

Miranda Lambert és a MuttNation Alapítvány több mint 200 kutyát hozott ki a katasztrófa sújtotta területről
Miranda Lambert és a MuttNation Alapítvány több mint 200 kutyát hozott ki a katasztrófa sújtotta területről

 

Forrás: etonline.com, blog.theanimalrescuesite.com

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Állati jó programok várnak a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozón Hírek - Címlapon
Állati jó programok várnak a IV. SugárZoo Piknik és Hivatalos Tacskó Találkozón
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik Hírek - Címlapon
Vidám gazdik és boldog kutyusok – ilyen volt az V. Ebugatta Piknik