A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Állatvédelem

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A hontalan, kóbor kutyáknak gyűjtenek az Irigy Hónaljmirigy sztárjai Magyar Attilával

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai Magyar Attilával jótékonykodnak december 15-én az AsiaCenterben


2019. december 11., 11:15


Szerző: (X)


Kategória: Állatvédelem
A 2018-as nagysikerű adventi adománygyűjtő akció után idén is jótékonykodással próbálja szebbé varázsolni mások ünnepét az AsiaCenter. Ezúttal a hontalan, kóbor kutyák számára gyűjtenek, méghozzá az Irigy Hónaljmirigy két oszlopos tagja, Kabai Laci és Sipos Tomi, valamint az ismert színművész, Magyar Attila segítségével. A hírességek december 15-én, vasárnap 12:00-tól egy fotózással egybekötött különleges „közönségtalálkozóra” várják az adományozni vágyókat.Az AsiaCenter tavalyi charity rendezvényén az Irigy Hónaljmirigy tagjai biztosították a felhőtlen hangulatot, és szereztek örömöt számtalan gyermek számára több száz plüssállattal, valamint a kapott adományokkal. December 15-én, vasárnap, a Karácsonykor a kutyákért elnevezésű jótékonysági eseményen ezúttal Kabai Laci és Sipos Tomi képviseli a Mirigyeket.

„Mindig örömmel állunk a jó ügyek mellé, mert adni és segíteni másokon nemes dolog és jó érzés is. Amikor pár hete érkezett a mostani felkérés, és kiderült, hogy idén a kóbor kutyák számára gyűjtenek, még inkább megörültünk, hiszen szinte minden csapattagnak van otthon kutyusa. Nekünk két keverékünk van, az egyikük, Zokni ráadásul örökbe fogadott" – nyilatkozta Sipos Tomi.

 

A 12:00-16:00-ig tartó rendezvényen a két nevettetőn kívül az ismert színművész, Magyar Attila, az alapítvány egyik lelkes támogatója is részt vesz.

„Hosszú évek óta segítem a Rex Kutyaotthon Alapítvány négylábú védenceit. Fontos számomra, hogy a hontalan állatokra is gondoljunk, főleg ilyenkor, amikor a szeretet ünnepére készülünk. Nekik még nem adatott meg a meleg családi fészek, de reméljük, hamar az ő életükbe is elérkeznek az álomgazdik. Addig is, míg az Állatszigeten élnek az összegyűlt adományból az alapítvány finanszírozni tudja a tartásukat, orvosi költségeiket, gyógyításukat, tanításukat. Kérünk mindenkit, akinek fontos, hogy az árva állatok is kapjanak ajándékot karácsonyra, jöjjenek el most vasárnap az AsiaCenterbe, és adományaikkal támogassák az alapítvány védenceit” – mondta Magyar Attila.

 

 

Karácsonykor a kutyákért - Adománygyűjtés az AsiaCenterben

 

 

A jótékonysági esemény során az érdeklődők közös fotókat készíttethetnek a három hírességgel – akik dedikálják is a képeket –, valamint az adományozás után ellátott emléktárgyak, például bögre, kulacs és kutyakendő közül választhatnak és vihetnek haza magukkal. Magyar Attila 12:00-14:00-ig, Kabai Laci és Sipos Tomi pedig 13:00-16:00-ig várja a jótékonykodókat a Keleti Szárny első emeletén, a panorámalift mögötti adventi installációnál.

 

 


 

Karácsonykor a kutyákért – az AsiaCenter adventi adománygyűjtő akciója Magyar Attilával és az Irigy Hónaljmirigy sztárjaival december 15-én, 12:00-16:00-ig, az AsiaCenter Keleti Szárnyának első emeletén, a panorámalift mögötti területen!

 


 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Zsákokba zárt kutyákat mentett meg az AsiaCenter biztonsági őre Zsákokba zárt kutyákat mentett meg az AsiaCenter biztonsági őre
Saját testi épségét is kockára tette az önzetlen biztonsági őr, hogy segíthessen az állatokon. Kölyökkutyákat és egy kecskegidát rejtettek az állatkínzó furgonja után kötött utánfutóján fekvő zsákok.

Egyetlen fotóddal is segítheted a menhelyi árva állatokat! Egyetlen fotóddal is segítheted a menhelyi árva állatokat!
… és még ajándékot is nyerhetsz! A feltöltött fotók után a jótékonysági játék szervezője nagy értékben ajánl fel állateledelt a menhelyi állatoknak.

Fontosak számodra az állatok? Így segítheted a menhelyeken és gyeptelepeken várakozókat! Fontosak számodra az állatok? Így segítheted a menhelyeken és gyeptelepeken várakozókat!
A magyarországi állatvédelem szélmalomharcot vív. A járvány az eddigi kilátástalan helyzetet csak tetézte, még nagyobb terhet róva az állatmentő szervezetekre, köztük nehezítve a hosszú ideje telepeken várakozó kutyák és macskák gazdisítását. Az elmúlt hónapok bezártságát mi emberek sem viseltük jól, a négylábúak életében pedig számos kockázatot is hordoz a hosszú távú raboskodás. A Mindenki Fogadjon Örökbe Egy Kiskutyát Alapítvánnyal összegeztük nektek, hogy milyen veszélyeknek vannak kitéve a gyeptelepeken és menhelyeken élő állatok a bezártság miatt, hogy civilként hogyan segíthetünk nekik, valamint az értük dolgozó állatmentő szervezeteknek ezekben a nehéz időkben.

Addig ölelte az árva kutya a menhelyre látogató riportert, amíg örökbe nem fogadta Addig ölelte az árva kutya a menhelyre látogató riportert, amíg örökbe nem fogadta
Mintha azért könyörgött volna: „Kérlek, vigyél el innen! Vigyél magaddal!”

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Tündéri mesefigurákká varázsolja a sérült és csúnyácska kutyákat, cicákat a művész Tündéri mesefigurákká varázsolja a sérült és csúnyácska kutyákat, cicákat a művész
Szívmelengető rajzai elrepítenek minket a Disney-mesék világába, ahol az esélytelen gazdikeresők is mesehőssé válhatnak. Gyönyörködjetek képeiben!

7 érv, miért fogadj örökbe kutyát 7 érv, miért fogadj örökbe kutyát
Ne vásárolj, fogadj örökbe! Ezzel a mondattal nagyon sokszor találkozhatunk, mégis, még mindig vannak fenntartások az örökbefogadással szemben. Hét olyan érvet hoztunk, ami meggyőz minden hezitálót, hogy az örökbefogadást válassza!

Segíts a menhelyi állatokon: ne feledkezz el rendelkezni adód 1 százalékáról! Segíts a menhelyi állatokon: ne feledkezz el rendelkezni adód 1 százalékáról!
Vészesen közeledik az adóbevallás, ezzel együtt az szja 1+1 százalékáról való rendelkezés határideje. Szánjunk rá pár percet, hiszen ez a menhelyi állatoknak akár az életet jelenheti!

Így segíthetsz a menhelyi kutyáknak a járvány idején Így segíthetsz a menhelyi kutyáknak a járvány idején
Élelemhiánnyal küzdenek a menhelyek és állatvédő szervezetek országszerte. Nagy szüksége van most az árva állatoknak az állatbarátok segítségére! De hogyan és mivel segíthetünk – különösen a járvány miatt elrendelt intézkedéseket is szem előtt tartva?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Bűncselekmény hiányában nem nyomoz a rendőrség a halálra vert németjuhászok ügyében Hírek - Címlapon
Bűncselekmény hiányában nem nyomoz a rendőrség a halálra vert németjuhászok ügyében
Szerető családra talált az "unikorniskutya" Hírek - Címlapon
Szerető családra talált az "unikorniskutya"